TAVELBUTIKEN

FRAKT

Vår leveranstid är 1-3 arbetsdagar utan inramning och 5-7 dagar med inramning under normala omständigheter. Under kampanjer och högtider kan leveranstiden vara något längre.

Sverige: Om inte någon ytterligare kampanj har angetts så erbjuder vi alltid en fast fraktkostnad på endast 59kr.

Danmark & Finland: Om inte någon ytterligare kampanj har angetts så erbjuder vi alltid en fast fraktkostnad på endast 99kr.

Norge: Om inte någon ytterligare kampanj har angetts så erbjuder vi alltid en fast fraktkostnad på endast 199 SEK.

Tyskland: Om inte någon ytterligare kampanj har angetts så erbjuder vi alltid en fast fraktkostnad på endast 119 SEK.

Ibland kan din orderbekräftelse fastna i skräpposten så glöm inte kika där. Om du inte hittar den där heller maila oss på [email protected] så hjälper vi dig!

Om du inte har fått en avisering är den vanligaste orsaken att fel telefonnummer har skrivits in vid orderplaceringen. Om du inte har mottagit en avisering inom 5 dagar från det att varan skickats ut kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig! Kom ihåg att paketet endast ligger på ombudet i 14 dagar och avgifter kan tillkomma om paketet går i retur.

Ej hämtade varor returneras till oss. Om du inte hämtar ut ditt paket inom 14 dagar så skickas det tillbaka till oss. Vi debiterar dig då 250kr för att täcka kostnader för returfrakt & lagerhantering.

Din beställning skickas till närmsta DHL ombud/service point. När ditt paket finns att hämta får du ett sms med sändningsnummer och information om var du kan hämta ditt paket.

14 dagars ångerrätt

Vi erbjuder alltid 14 dagars ångerrätt på alla våra produkter förutsatt att produkterna är i oförändrat skick när dem returneras till oss. Du får inte använda dina produkter, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas gäller inte ångerrätt/öppet köp.

Hur returnerar jag?

Returer sker på din egen bekostnad och ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. 

Gör så här vid retur:

– Kontakta oss på [email protected] och ange ordernummer och returorsak samt vilka produkter som ska returneras.

– Packa försiktigt ner dina produkter du önskar att returnera i originalförpackningen så att dem kommer tillbaka i oförändrat skick till oss.

– Gå till närmsta postombud och skicka din retur som brev eller paket, inte mot postförskott till:

Tavelbutiken
Furubacksvägen 6B 134 32 Värmdö

Så fort vi har behandlat och godkänt din retur så kommer en returbekräftelse om återbetalning skickas till din e-postadress.

Kan jag byta en vara?

Tyvärr hanterar vi inga byten. Om du önskar att byta en vara behandlas det som en vanlig retur vilket innebär att du behöver returnera de produkter du önskar att byta och där efter gör vi en återbetalning så fort vi har mottagit din retur. De nya produkterna du vill handla lägger du som en ny beställning i vår webbshop. 

Reklamation

Om en produkt är skadad eller på annat sätt är felaktig när den anländer bör en reklamation (om möjligt) ske inom 7 dagar från mottagandet.
Maila oss på [email protected] och beskriv felet samt bifoga med bilder. Vi kommer därefter att återkoppla till dig hur du går tillväga för att fullfölja reklamationen.
 
Om tvist uppstår följer vi alltid Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.